Betalen

ibiza sound betalen

BETALEN


U kunt bij ons op 8 vertrouwde manier betalen :
 

iDEAL 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.
Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Overboeking

U kunt uw aankopen in onze Shop eenvoudig betalen d.m.v. een bankoverschrijving. Nadat u uw bestelling bevestigd kunt u kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving. Hierna krijgt u per email alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat u het unieke betalingskenmerk juist overneemt.

PayPal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.

Mister Cash

Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

Belfius Direct Net

Als u een rekening hebt bij Belfius en geabonneerd bent op Belfius Direct Net, kunt u uw aankopen online betalen in onze shop.

SOFORT Banking

Sofort Banking: Betaal heel eenvoudig met uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Direct en snel.

Afterpay

AfterPay voert voor Soundmaster-shop het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard

In onze Shop kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

 

Al onze betalingen worden in een beveiligde omgeving uitgevoerd, zodat uw gegevens ten alle tijden volledig beschermd zijn. 

 

ALGEMENE BEDRIJFSGEGEVENS


Ibiza Audio

Geodox V.O.F.
Eigenaar: Willem-Jan Verberne
De Huufkes 3
5674 TL Nuenen
Nederland

Telefoon: 085-0090135

KvK 51677563 Eindhoven

BTW nr: Nederland: NL8501.23.549.B01
BTW nr: België: BE0537.735.732

Ibiza-audio.nl is onderdeel van Geodox.