Dutch Music Corporation

ibiza sound european music enterprises


IBIZA AUDIO & DUTCH MUSIC CORPORATION


Ibiza Audio is onderdeel van Dutch Music Corporation, en valt daarmee onder een grote muzikale familie aan A-kwaliteits muziekwinkels. Dutch Music Corporation is sinds 2007 actief op de Nederlandse en Belgische markt, en heeft tot doel op een hoogwaardige manier kwaliteits audioproducten aan te bieden, met daarbij de best mogelijke klantenservice en online beleving! 

Onze klantenservice is onderscheidend in kennisniveau en merkservice, onze prijzen zijn altijd scherp en we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om nóg beter in te spelen op de wensen van onze klanten. Niet voor niets is de slogan van Dutch Music : "We're in for the long run!". We proberen dat steeds weer waar te maken, en gaan elke dag voor verbetering!

Als onderdeel van Dutch Music Corporation biedt Ibiza Audio een mooi assortiment DJ gear & PA- en verlichtingsmateriaal aan. Met gepaste trots bedienen we ons steeds verder uitbreidend klantenbestand met deze producten, of het nu om advies of verkoop gaat : wij staan voor u klaar!

 

DISTRIBUTIE & WEDERVERKOOP


Heeft u vragen omtrent de distributie van Ibiza? Neem in dat geval contact op met de importeur. Ibiza Audio is zelf geen importeur of distributeur, maar wederverkoper aan consumenten en bedrijven.